Vytisknout
0048622 - FZÚ 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Kubásek, M. - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Kamarád, Jiří - Žitný, R.
Thermal diffusivity estimation of the olive oil during its high-pressure treatment.
[Odhad tepelné difusivity olivového oleje během ošetření vysokým tlakem.]
Journal of Food Engineering. Roč. 74, - (2006), s. 286-291. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Grant CEP: GA MZe QF3287
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * thermal diffusivity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 1.696, rok: 2006
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0139218
Kubásek, M. - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Kamarád, Jiří - Žitný, R.
Thermal diffusivity estimation of the olive oil during its high-pressure treatment.
[Odhad tepelné difusivity olivového oleje během ošetření vysokým tlakem.]
Journal of Food Engineering. Roč. 74, - (2006), s. 286-291. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Grant CEP: GA MZe QF3287
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * thermal diffusivity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 1.696, rok: 2006
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0139218