Vytisknout
0506536 - MBÚ 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Olšovská, J. - Matoulková, D. - Felsberg, Jürgen - Jelínková, Markéta - Dušek, M. - Čejka, P. - Štěrba, K.
Analysis of Century Old Beer - Chemical, Sensorial and Genetic Profile of 100-Year-Old Beer.
Kvasný průmysl. Roč. 62, 11-12 (2016), s. 326-334. ISSN 0023-5830
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: century-old beer * sensory analysis * carbonyl compounds
Obor OECD: Microbiology
Způsob publikování: Open access
https://kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201611-0001_analyza_stoleteho_piva_-_chemicky_senzoricky_a_geneticky_profil_100_let_stareho_piva.php
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0297764
Olšovská, J. - Matoulková, D. - Felsberg, Jürgen - Jelínková, Markéta - Dušek, M. - Čejka, P. - Štěrba, K.
Analysis of Century Old Beer - Chemical, Sensorial and Genetic Profile of 100-Year-Old Beer.
Kvasný průmysl. Roč. 62, 11-12 (2016), s. 326-334. ISSN 0023-5830
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: century-old beer * sensory analysis * carbonyl compounds
Obor OECD: Microbiology
Způsob publikování: Open access
https://kvasnyprumysl.cz/artkey/kpr-201611-0001_analyza_stoleteho_piva_-_chemicky_senzoricky_a_geneticky_profil_100_let_stareho_piva.php
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0297764