Vytisknout
0468406 - ÚVGZ 2017 RIV SK eng J - Článek v odborném periodiku
Kulichová, J. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M.
The possibilites of increasing lignan content in food.
Potravinarstvo. Roč. 10, č. 1 (2016), s. 649-655. E-ISSN 1337-0960
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: lignan * polyphenol * antioxidant capacity * soft fruit products
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0266262
Kulichová, J. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M.
The possibilites of increasing lignan content in food.
Potravinarstvo. Roč. 10, č. 1 (2016), s. 649-655. E-ISSN 1337-0960
Grant CEP: GA MZe QJ1210258
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: lignan * polyphenol * antioxidant capacity * soft fruit products
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0266262