Vytisknout
0388859 - ÚVGZ 2013 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Tříska, Jan - Houška, M.
Physical Methods of Resveratrol Induction in Grapes and Grape Products – A Review.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 30, č. 6 (2012), s. 489-502. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MZe QI91B094
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: trans-resveratrol * methods of enchrichements * UV irradiation * ozonisation
Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
Impakt faktor: 0.685, rok: 2012
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0217757
Tříska, Jan - Houška, M.
Physical Methods of Resveratrol Induction in Grapes and Grape Products – A Review.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 30, č. 6 (2012), s. 489-502. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MZe QI91B094
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: trans-resveratrol * methods of enchrichements * UV irradiation * ozonisation
Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
Impakt faktor: 0.685, rok: 2012
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0217757