Vytisknout
0328381 - ÚVGZ 2011 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Balík, J. - Kyseláková, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Veverka, J. - Híc, P. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
The changes of selected phenolic substances in wine technology.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, SI (2008), S3-S12. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
[Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
Grant CEP: GA ČR GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: polyphenols * piceid * resveratrol * caftaric acid * colour * antioxidative capacity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174709
Balík, J. - Kyseláková, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Veverka, J. - Híc, P. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
The changes of selected phenolic substances in wine technology.
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, SI (2008), S3-S12. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
[Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
Grant CEP: GA ČR GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: polyphenols * piceid * resveratrol * caftaric acid * colour * antioxidative capacity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174709