Vytisknout
0575447 - ÚIACH 2024 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
Pluháčková, H. - Kudláčková, Barbora - Svojanovská, Lenka - Roth, Michal - Bradáčová, M. - Bjelková, M.
Effect of Field Trial on Silymarin Complex Composition and Antioxidant Assessment of Milk Thistle (Silybum marianum L. Gaertner).
Plant Foods for Human Nutrition. Roč. 78, č. 4 (2023), s. 691-697. ISSN 0921-9668. E-ISSN 1573-9104
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: Silybum marianum L. * silymarin complex * row width
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 4, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345232
Pluháčková, H. - Kudláčková, Barbora - Svojanovská, Lenka - Roth, Michal - Bradáčová, M. - Bjelková, M.
Effect of Field Trial on Silymarin Complex Composition and Antioxidant Assessment of Milk Thistle (Silybum marianum L. Gaertner).
Plant Foods for Human Nutrition. Roč. 78, č. 4 (2023), s. 691-697. ISSN 0921-9668. E-ISSN 1573-9104
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: Silybum marianum L. * silymarin complex * row width
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 4, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345232