Vytisknout
0545905 - ÚEB 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
Langhansová, Lenka - Pumprová, Karolína - Haisel, Daniel - Ekrt, L. - Pavičić, Antonio - Zajíčková, M. - Vaněk, Tomáš - Dvořáková, Marcela
European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet.
Food Chemistry. Roč. 356, SEP 15 (2021), č. článku 129637. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LTC17035
Grant ostatní: OPPK(XE) CZ.2.16/3.1.00/21519
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Antioxidant capacity * Carotenoids * Ferns * Lutein * Monilophytes * Nutrition * Phenols
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 9.231, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129637
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0322522
Langhansová, Lenka - Pumprová, Karolína - Haisel, Daniel - Ekrt, L. - Pavičić, Antonio - Zajíčková, M. - Vaněk, Tomáš - Dvořáková, Marcela
European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet.
Food Chemistry. Roč. 356, SEP 15 (2021), č. článku 129637. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LTC17035
Grant ostatní: OPPK(XE) CZ.2.16/3.1.00/21519
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Antioxidant capacity * Carotenoids * Ferns * Lutein * Monilophytes * Nutrition * Phenols
Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
Impakt faktor: 9.231, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129637
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0322522