Vytisknout
0479264 - ÚVGZ 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Balík, J. - Híc, P. - Kulichová, J. - Novotná, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Strohalm, J. - Lefnerová, D. - Houška, M.
Musts with Increased Lignan Content Through Addition of Lignan Extracts.
Food and Bioprocess Technology. Roč. 10, č. 7 (2017), s. 1367-1373. ISSN 1935-5130. E-ISSN 1935-5149
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415; GA MZe QJ1210258
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: Enrichment of must * Lignans (HMR, CONI) * Antioxidant activity * Total polyphenol content
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 2.998, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0275262
Balík, J. - Híc, P. - Kulichová, J. - Novotná, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Strohalm, J. - Lefnerová, D. - Houška, M.
Musts with Increased Lignan Content Through Addition of Lignan Extracts.
Food and Bioprocess Technology. Roč. 10, č. 7 (2017), s. 1367-1373. ISSN 1935-5130. E-ISSN 1935-5149
Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415; GA MZe QJ1210258
Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
Institucionální podpora: RVO:67179843
Klíčová slova: Enrichment of must * Lignans (HMR, CONI) * Antioxidant activity * Total polyphenol content
Obor OECD: Food and beverages
Impakt faktor: 2.998, rok: 2017
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0275262