Vytisknout
0470132 - MBÚ 2017 RIV CH eng M - Část monografie knihy
Zárate, R. - El Jaber-Vazdekis, Nabil - Ramírez-Moreno, R.
Importance of Polyunsaturated Fatty Acids from Marine Algae.
Omega-3 Fatty Acids. Cham: Springer International Publishing, 2016 - (Hegde, M.; Zanwar, A.; Adekar, S.), s. 101-126. ISBN 978-3-319-40456-1
Grant CEP: GA MŠMT ED2.1.00/03.0110
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Algae * Biotechnology * EPA
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-40458-5_9
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0268264
Zárate, R. - El Jaber-Vazdekis, Nabil - Ramírez-Moreno, R.
Importance of Polyunsaturated Fatty Acids from Marine Algae.
Omega-3 Fatty Acids. Cham: Springer International Publishing, 2016 - (Hegde, M.; Zanwar, A.; Adekar, S.), s. 101-126. ISBN 978-3-319-40456-1
Grant CEP: GA MŠMT ED2.1.00/03.0110
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Algae * Biotechnology * EPA
Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-319-40458-5_9
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0268264