Vytisknout
0090394 - ÚVGZ 2008 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kyseláková, M. - Mikeš, O. - Veverka, J. - Balík, J.
Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and berries influenced by different stress factors.
[Vliv různých stresových faktorů na změnu v obsahu resveratrolu a piceidu ve střapinách a bobulích.]
8. Internationaled Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft. Stuttgart: Forschungsring des Deutschen Weinbaus, 2007, s. 275-275.
[59. Deutscher Weinbaukongress. 8.Internationales Symposium. Innovationen in der Kellerwirtschaft. Stuttgart (DE), 20.04.2007-23.04.2007]
Grant CEP: GA ČR GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: grape-wine * stress factors * stilbens
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151293
Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kyseláková, M. - Mikeš, O. - Veverka, J. - Balík, J.
Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and berries influenced by different stress factors.
[Vliv různých stresových faktorů na změnu v obsahu resveratrolu a piceidu ve střapinách a bobulích.]
8. Internationaled Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft. Stuttgart: Forschungsring des Deutschen Weinbaus, 2007, s. 275-275.
[59. Deutscher Weinbaukongress. 8.Internationales Symposium. Innovationen in der Kellerwirtschaft. Stuttgart (DE), 20.04.2007-23.04.2007]
Grant CEP: GA ČR GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: grape-wine * stress factors * stilbens
Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151293