Vytisknout
0025701 - ÚOCHB 2006 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Sychrovský, Vladimír - Muller, N. - Schneider, Bohdan - Smrečki, V. - Špirko, Vladimír - Šponer, Jiří - Trantírek, L.
Sugar pucker modulates the cross-correlated relaxation rates across the glycosidic bond in DNA.
[Konformace cukru moduluje kros-korelované relaxační rychlosti podél glykosidické vazby DNA.]
Journal of the American Chemical Society. Roč. 127, č. 42 (2005), s. 14663-14667. ISSN 0002-7863. E-ISSN 1520-5126
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA203/05/0388; GA MŠMT(CZ) 1K04011
Grant ostatní: ASF(AT) P15380
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506; CEZ:AV0Z50040507
Klíčová slova: NMR * DNA * glycosidic * cross-correlation
Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
Impakt faktor: 7.419, rok: 2005
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0116065
Sychrovský, Vladimír - Muller, N. - Schneider, Bohdan - Smrečki, V. - Špirko, Vladimír - Šponer, Jiří - Trantírek, L.
Sugar pucker modulates the cross-correlated relaxation rates across the glycosidic bond in DNA.
[Konformace cukru moduluje kros-korelované relaxační rychlosti podél glykosidické vazby DNA.]
Journal of the American Chemical Society. Roč. 127, č. 42 (2005), s. 14663-14667. ISSN 0002-7863. E-ISSN 1520-5126
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA203/05/0388; GA MŠMT(CZ) 1K04011
Grant ostatní: ASF(AT) P15380
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z40550506; CEZ:AV0Z50040507
Klíčová slova: NMR * DNA * glycosidic * cross-correlation
Kód oboru RIV: CF - Fyzikální chemie a teoretická chemie
Impakt faktor: 7.419, rok: 2005
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0116065