Vytisknout
0328369 - ÚVGZ 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Balík, J. - Kyseláková, M. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Kumšta, M. - Veverka, J. - Híc, P. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
Relations between Polyphenols Content and Antioxidative Activity in Vine Grapes and Leaves.
[Vztahy mezi obsahem polyfenolů a antioxidační aktivitou hroznů a listů révy.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, special (2008), s. 25-35. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
[Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: vine grapes * vine leaves * stems * piceid * resveratrol * caftaric acid * catechin
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174699
Balík, J. - Kyseláková, M. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Kumšta, M. - Veverka, J. - Híc, P. - Totušek, J. - Lefnerová, D.
Relations between Polyphenols Content and Antioxidative Activity in Vine Grapes and Leaves.
[Vztahy mezi obsahem polyfenolů a antioxidační aktivitou hroznů a listů révy.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, special (2008), s. 25-35. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
[Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: vine grapes * vine leaves * stems * piceid * resveratrol * caftaric acid * catechin
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174699