Vytisknout
0320734 - ÚEB 2009 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
Gorinstein, S. - Leontowich, H. - Leontowicz, M. - Namiesnik, J. - Najman, K. - Drzewiecki, J. - Cvikrová, Milena - Martincová, Olga - Katrich, E. - Trakhtenberg, S.
Comparison of the Main Bioactive Compounds and Antioxidant Activities in Garlic and White and Red Onions after Treatment Protocols.
[Porovnání hlavních bioaktivních látek a antioxidačních aktivit v česneku a bílé a červené cibuli po tepelné úpravě.]
Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 56, č. 12 (2008), s. 4418-4426. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
Klíčová slova: Garlic * onions * bioactive compounds
Kód oboru RIV: EF - Botanika
Impakt faktor: 2.562, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0169519
Gorinstein, S. - Leontowich, H. - Leontowicz, M. - Namiesnik, J. - Najman, K. - Drzewiecki, J. - Cvikrová, Milena - Martincová, Olga - Katrich, E. - Trakhtenberg, S.
Comparison of the Main Bioactive Compounds and Antioxidant Activities in Garlic and White and Red Onions after Treatment Protocols.
[Porovnání hlavních bioaktivních látek a antioxidačních aktivit v česneku a bílé a červené cibuli po tepelné úpravě.]
Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 56, č. 12 (2008), s. 4418-4426. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
Klíčová slova: Garlic * onions * bioactive compounds
Kód oboru RIV: EF - Botanika
Impakt faktor: 2.562, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0169519