Vytisknout
0605122 - MBÚ 2025 RIV CZ cze M - Část monografie knihy
Hoffmannová, I. - Sánchez, Daniel
Mikrobiom a celiakie.
[Microbiome and celiac disease.]
Mikrobiom a zdraví. Praha: Grada Publishing, a.s., 2024 - (Tlaskalová-Hogenová, H.; Eklová, D.), s. 125-132. ISBN 978-80-271-5192-9
Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/19
Program: StrategieAV
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Celiac disease * gluten-free diet * dysbiosis * infection * probiotics * modulation of the gut microbiome * Bacteroides * Proteobacteria * staphylococcus * clostridia, Bifidobacterium, Lactobacillus * clostridia * Bifidobacterium * Lactobacillus
Obor OECD: Microbiology
Web výsledku:
https://www.grada.cz/mikrobiom-a-zdravi-13931/
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0362660
Hoffmannová, I. - Sánchez, Daniel
Mikrobiom a celiakie.
[Microbiome and celiac disease.]
Mikrobiom a zdraví. Praha: Grada Publishing, a.s., 2024 - (Tlaskalová-Hogenová, H.; Eklová, D.), s. 125-132. ISBN 978-80-271-5192-9
Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/19
Program: StrategieAV
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: Celiac disease * gluten-free diet * dysbiosis * infection * probiotics * modulation of the gut microbiome * Bacteroides * Proteobacteria * staphylococcus * clostridia, Bifidobacterium, Lactobacillus * clostridia * Bifidobacterium * Lactobacillus
Obor OECD: Microbiology
Web výsledku:
https://www.grada.cz/mikrobiom-a-zdravi-13931/
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0362660