Vytisknout
0568968 - ÚSMH 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Šupová, Monika - Suchý, Tomáš - Chlup, H. - Štípek, J. - Žitný, R. - Landfeld, A. - Skočilas, J. - Žaloudková, Margit - Rýglová, Šárka - Braun, Martin - Štancl, J. - Houška, M.
The comprehensive evaluation of two collagen gels used for sausage casing extrusion purposes: The role of the structural and mechanical properties.
Journal of Food Engineering. Roč. 343, APR 2023 (2023), č. článku 111387. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA21-07851S
Institucionální podpora: RVO:67985891
Klíčová slova: collagen * casings * mechanical properties * rheology * structure
Obor OECD: Thermodynamics
Impakt faktor: 5.5, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111387
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342277
Šupová, Monika - Suchý, Tomáš - Chlup, H. - Štípek, J. - Žitný, R. - Landfeld, A. - Skočilas, J. - Žaloudková, Margit - Rýglová, Šárka - Braun, Martin - Štancl, J. - Houška, M.
The comprehensive evaluation of two collagen gels used for sausage casing extrusion purposes: The role of the structural and mechanical properties.
Journal of Food Engineering. Roč. 343, APR 2023 (2023), č. článku 111387. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA21-07851S
Institucionální podpora: RVO:67985891
Klíčová slova: collagen * casings * mechanical properties * rheology * structure
Obor OECD: Thermodynamics
Impakt faktor: 5.5, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111387
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342277