Vytisknout
0568280 - ÚT 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
Kubár, V. - Trnka, Jan - Kouřilová, V. - Dufková, R. - Votava, J. - Nedomová, Š. - Hřivna, L. - Polcar, A. - Buchar, Jaroslav
High strain rate behaviour of different types of chocolate.
Journal of Food Engineering. Roč. 346, June (2023), č. článku 111438. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Institucionální podpora: RVO:61388998
Klíčová slova: chocolate mass * impact loading * compression * SHPB method * strain rate sensitivity
Obor OECD: Applied mechanics
Impakt faktor: 5.5, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877423000365?via%3Dihub
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0344089
Kubár, V. - Trnka, Jan - Kouřilová, V. - Dufková, R. - Votava, J. - Nedomová, Š. - Hřivna, L. - Polcar, A. - Buchar, Jaroslav
High strain rate behaviour of different types of chocolate.
Journal of Food Engineering. Roč. 346, June (2023), č. článku 111438. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
Institucionální podpora: RVO:61388998
Klíčová slova: chocolate mass * impact loading * compression * SHPB method * strain rate sensitivity
Obor OECD: Applied mechanics
Impakt faktor: 5.5, rok: 2022
Způsob publikování: Omezený přístup
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0260877423000365?via%3Dihub
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0344089