Vytisknout
0561498 - ÚEB 2023 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
Supikova, K. - Kosinova, A. - Vavrusa, M. - Koplikova, L. - François, A. - Pospíšil, Jiří - Zatloukal, M. - Wever, R. - Hartog, A. - Grúz, J.
Sulfated phenolic acids in plants.
Planta. Roč. 255, č. 6 (2022), č. článku 124. ISSN 0032-0935. E-ISSN 1432-2048
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Edible species * lc–ms * Mass spectrometry * Metabolomics * Phenolic acids * Sulfated compounds
Obor OECD: Plant sciences, botany
Impakt faktor: 4.3, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.1007/s00425-022-03902-6
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0334097
Supikova, K. - Kosinova, A. - Vavrusa, M. - Koplikova, L. - François, A. - Pospíšil, Jiří - Zatloukal, M. - Wever, R. - Hartog, A. - Grúz, J.
Sulfated phenolic acids in plants.
Planta. Roč. 255, č. 6 (2022), č. článku 124. ISSN 0032-0935. E-ISSN 1432-2048
Institucionální podpora: RVO:61389030
Klíčová slova: Edible species * lc–ms * Mass spectrometry * Metabolomics * Phenolic acids * Sulfated compounds
Obor OECD: Plant sciences, botany
Impakt faktor: 4.3, rok: 2022
Způsob publikování: Open access
https://doi.org/10.1007/s00425-022-03902-6
Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0334097