Vytisknout
0541299 - MBÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Lakhneko, O. - Danchenko, M. - Morgun, B. - Kovac, A. - Majerova, P. - Škultéty, L'udovít
Comprehensive Comparison of Clinically Relevant Grain Proteins in Modern and Traditional Bread Wheat Cultivars.
International Journal of Molecular Sciences. Roč. 21, č. 10 (2020), č. článku 3445. ISSN 1661-6596. E-ISSN 1422-0067
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: amylase-trypsin-inhibitors * triticum-aestivum l. * proteomic analysis * celiac-disease * Triticum aestivum L * food quality * cereal allergens * discovery proteomics * gluten * celiac disease
Obor OECD: Microbiology
Impakt faktor: 5.924, rok: 2020 ; AIS: 1.123, rok: 2020
Způsob publikování: Open access
Web výsledku:
https://www.mdpi.com/1422-0067/21/10/3445DOI: https://doi.org/10.3390/ijms21103445
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318880
Lakhneko, O. - Danchenko, M. - Morgun, B. - Kovac, A. - Majerova, P. - Škultéty, L'udovít
Comprehensive Comparison of Clinically Relevant Grain Proteins in Modern and Traditional Bread Wheat Cultivars.
International Journal of Molecular Sciences. Roč. 21, č. 10 (2020), č. článku 3445. ISSN 1661-6596. E-ISSN 1422-0067
Institucionální podpora: RVO:61388971
Klíčová slova: amylase-trypsin-inhibitors * triticum-aestivum l. * proteomic analysis * celiac-disease * Triticum aestivum L * food quality * cereal allergens * discovery proteomics * gluten * celiac disease
Obor OECD: Microbiology
Impakt faktor: 5.924, rok: 2020 ; AIS: 1.123, rok: 2020
Způsob publikování: Open access
Web výsledku:
https://www.mdpi.com/1422-0067/21/10/3445DOI: https://doi.org/10.3390/ijms21103445
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0318880