Vytisknout
0538196 - ÚCHP 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
Koštejnová, Lucie - Ondráček, Jakub - Majerová, Petra - Koštejn, Martin - Kuncová, Gabriela - Trögl, J.
Cultivation of Saccharomyces cerevisiae with Feedback Regulation of Glucose Concentration Controlled by Optical Fiber Glucose Sensor.
Sensors. Roč. 21, č. 2 (2021), č. článku 565. E-ISSN 1424-8220
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: yeast cultivation * feedback regulation * glucose detection
Obor OECD: Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation
Impakt faktor: 3.847, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/1424-8220/21/2/565
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0316573
Koštejnová, Lucie - Ondráček, Jakub - Majerová, Petra - Koštejn, Martin - Kuncová, Gabriela - Trögl, J.
Cultivation of Saccharomyces cerevisiae with Feedback Regulation of Glucose Concentration Controlled by Optical Fiber Glucose Sensor.
Sensors. Roč. 21, č. 2 (2021), č. článku 565. E-ISSN 1424-8220
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: yeast cultivation * feedback regulation * glucose detection
Obor OECD: Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation
Impakt faktor: 3.847, rok: 2021
Způsob publikování: Open access
https://www.mdpi.com/1424-8220/21/2/565
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0316573