Vytisknout
0522452 - ÚIACH 2021 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
Křenková, Jana - Duša, Filip - Čmelík, Richard
Comparison of oligosaccharide labeling employing reductive amination and hydrazone formation chemistries.
Electrophoresis. Roč. 41, č. 9 (2020), s. 684-690. ISSN 0173-0835. E-ISSN 1522-2683
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00062S
Grant ostatní: AV ČR(CZ) MTA-19-06
Program: Bilaterální spolupráce
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: hydrazone formation * labeling * oligosaccharides * reductive amination
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 3.535, rok: 2020
Způsob publikování: Omezený přístup
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306941
Křenková, Jana - Duša, Filip - Čmelík, Richard
Comparison of oligosaccharide labeling employing reductive amination and hydrazone formation chemistries.
Electrophoresis. Roč. 41, č. 9 (2020), s. 684-690. ISSN 0173-0835. E-ISSN 1522-2683
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00062S
Grant ostatní: AV ČR(CZ) MTA-19-06
Program: Bilaterální spolupráce
Institucionální podpora: RVO:68081715
Klíčová slova: hydrazone formation * labeling * oligosaccharides * reductive amination
Obor OECD: Analytical chemistry
Impakt faktor: 3.535, rok: 2020
Způsob publikování: Omezený přístup
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306941