Vytisknout
0483019 - ÚCHP 2019 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Rousková, Milena - Jírů, M. - Krmela, A. - Hanika, Jiří - Šolcová, Olga
Extraction of Antioxidants from Fresh Wine Grapes Marc.
Proceedings of the 5th International Conference on Chemical Technology. Prague: Czech Society of Industrial Chemistry, 2017 - (Veselý, M.; Hrdlička, Z.; Hanika, J.; Lubojacký, J.), s. 83-86. ISBN 978-80-86238-65-4. ISSN 2336-811X.
[International Conference on Chemical Technology /5./. Mikulov (CZ), 10.04.2017-12.04.2017]
Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: fatty acids * lipids * concentration
Obor OECD: Chemical process engineering
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0278446
Rousková, Milena - Jírů, M. - Krmela, A. - Hanika, Jiří - Šolcová, Olga
Extraction of Antioxidants from Fresh Wine Grapes Marc.
Proceedings of the 5th International Conference on Chemical Technology. Prague: Czech Society of Industrial Chemistry, 2017 - (Veselý, M.; Hrdlička, Z.; Hanika, J.; Lubojacký, J.), s. 83-86. ISBN 978-80-86238-65-4. ISSN 2336-811X.
[International Conference on Chemical Technology /5./. Mikulov (CZ), 10.04.2017-12.04.2017]
Grant CEP: GA TA ČR TE01020080
Institucionální podpora: RVO:67985858
Klíčová slova: fatty acids * lipids * concentration
Obor OECD: Chemical process engineering
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0278446