Vytisknout
0328400 - ÚVGZ 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
Totušek, J. - Lefnerová, D. - Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Antimutagenic Acivity of Raw Materials and By- Products from Production of Grape Wines.
[Antimutagenní aktivita surovin a vedlejších produktů při výrobě révových vín.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, special (2008), s. 55-59. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
[Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: wine * grape berries * polyphenolic compounds * antimutagenicity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174724
Totušek, J. - Lefnerová, D. - Kyseláková, M. - Balík, J. - Veverka, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda
Antimutagenic Acivity of Raw Materials and By- Products from Production of Grape Wines.
[Antimutagenní aktivita surovin a vedlejších produktů při výrobě révových vín.]
Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, special (2008), s. 55-59. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
[Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: wine * grape berries * polyphenolic compounds * antimutagenicity
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174724