Vytisknout
0090521 - ÚVGZ 2008 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
Kyseláková, M. - Veverka, J. - Balík, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
Changes in polyphenolic compounds content during different grapevine treatment.
[Vliv vinifikace na obsah polyfenolických látek.]
8.Internationales Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft. Stuttgart: Forschungsring des Deutschen Weinbaus, 2007, s. 276-276.
[Deutscher Weinbaukongress/59/. Internationales Symposium Innovationen in der Kellerwirtschaft/8/. Stuttgart (DE), 20.04.2007-23.04.2007]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: polyphenolic compounds * vinificator * thermoflash
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151388
Kyseláková, M. - Veverka, J. - Balík, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
Changes in polyphenolic compounds content during different grapevine treatment.
[Vliv vinifikace na obsah polyfenolických látek.]
8.Internationales Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft. Stuttgart: Forschungsring des Deutschen Weinbaus, 2007, s. 276-276.
[Deutscher Weinbaukongress/59/. Internationales Symposium Innovationen in der Kellerwirtschaft/8/. Stuttgart (DE), 20.04.2007-23.04.2007]
Grant CEP: GA ČR(CZ) GA525/06/1757
Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
Klíčová slova: polyphenolic compounds * vinificator * thermoflash
Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151388