Košík

  1. 1.
    0507895 - MBÚ 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Begines, P. - Biedermann, David - Valentová, Kateřina - Petrásková, Lucie - Pelantová, Helena - Maya, I. - Fernandez-Bolanos, J.G. - Křen, Vladimír
    Chemoenzymatic Synthesis and Radical Scavenging of Sulfated Hydroxytyrosol, Tyrosol, and Acetylated Derivatives.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 67, č. 26 (2019), s. 7281-7288. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00121S; GA ČR(CZ) GA19-00043S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: olive phenols * arylsulfotransferase * hydroxytyrosol
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 4.192, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jafc.9b01065
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298855
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    114_ChemoenzymaticSynthesisAndRadicalScavengingofSulfated.pdf3919.8 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.