Košík

  1. 1.
    0485724 - ÚEB 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Colak, N. - Primetta, A. K. - Riihinen, K. R. - Jaakola, L. - Grúz, Jiří - Strnad, Miroslav - Torun, H. - Ayaz, F. A.
    Phenolic compounds and antioxidant capacity in different-colored and non-pigmented berries of bilberry (Vaccinium myrtillus L.).
    Food Bioscience. Roč. 20, DEC (2017), s. 67-78. ISSN 2212-4292. E-ISSN 2212-4306
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Anthocyanin * Antioxidant * Bilberry * Phenolic acid * Vaccinium myrtillus
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 2.371, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0280674
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2017_Colak_Food Bioscience_67.pdf22.2 MBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.