Košík

  1. 1.
    0458503 - ÚEB 2017 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Colak, N. - Torun, H. - Grúz, Jiří - Strnad, Miroslav - Hermosín-Gutiérrez, I. - Hayirlioglu-Ayaz, S. - Ayaz, F. A.
    Bog bilberry phenolics, antioxidant capacity and nutrient profile.
    Food Chemistry. Roč. 201, JUN 15 (2016), s. 339-349. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA ČR GA14-34792S; GA MŠMT(CZ) LO1204; GA MŠMT LK21306
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Vaccinium uliginosum * Bog bilberry * Phenolic acid
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 4.529, rok: 2016
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0258772
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2016_Colak_FOOD CHEMISTRY_339.pdf1747.5 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.