Košík

  1. 1.
    0395455 - ÚEB 2014 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Pastorková, E. - Žáková, T. - Landa, Přemysl - Nováková, J. - Vadlejch, J. - Kokoška, L.
    Growth inhibitory effect of grape phenolics against wine spoilage yeasts and acetic acid bacteria.
    International Journal of Food Microbiology. Roč. 161, č. 3 (2013), s. 209-213. ISSN 0168-1605. E-ISSN 1879-3460
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD11005
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: Phenolic compound * Antimicrobial activity * Wine spoilage microorganism
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 3.155, rok: 2013
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0223479
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2013_Pastorkova_INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY_209.pdf0184.5 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.