Košík

  1. 1.
    0521386 - FZÚ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Musiienko, A. - Moravec, P. - Grill, R. - Praus, P. - Vasylchenko, I. - Pekárek, J. - Tisdale, J. - Ridzonova, K. - Belas, E. - Landová, Lucie - Hu, B. - Lukosi, E. - Ahmadi, M.
    Deep levels, charge transport and mixed conductivity in organometallic halide perovskites.
    Energy & Environmental Science. Roč. 12, č. 4 (2019), s. 1413-1425. ISSN 1754-5692. E-ISSN 1754-5706
    Grant CEP: GA ČR GJ17-26041Y
    Institucionální podpora: RVO:68378271
    Klíčová slova: methylammonium lead iodide * open-circuit voltage * intrinsic defects * point-defects * solar-cells * recombination * photoconductivity * scattering
    Obor OECD: Condensed matter physics (including formerly solid state physics, supercond.)
    Impakt faktor: 30.289, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://doi.org/10.1039/c9ee00311h
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306019
     
     
  2. 2.
    0583076 - ÚJČ 2024 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Mžourková, Hana - Dvořáková, Klára
    „Většina z nás používá prosté Dobrý den“: výzkum postojů ke kontaktovým formulím v současné české korespondenci.
    [“Most of us use the common Dobrý den (‘Hello’)”: Research on attitudes towards contact formulas in contemporary correspondence in Czech.]
    Slovo a slovesnost. Roč. 84, č. 4 (2023), s. 273-302. ISSN 0037-7031
    Výzkumná infrastruktura: LINDAT/CLARIAH-CZ - 90101
    Institucionální podpora: RVO:68378092
    Klíčová slova: attitude * addressing * contact formula * greeting * correspondence in Czech * email * letter * language consulting * questionnaire * semi-structured interview
    Obor OECD: Linguistics
    Impakt faktor: 0.1, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://asjournals.lib.cas.cz/slovoaslovesnost/article/uuid:4ce72c32-448d-4470-abe3-dfb337f1473c
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0352557
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.