Košík

  1. 1.
    0582364 - SOÚ 2025 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Smutná, Z. - Vávra, Jan - Duží, Barbora
    An insight into market and non-market alternative food networks in Czechia during Covid-19 and beyond.
    Frontiers in Nutrition. Roč. 11, February (2024), č. článku 1327308. ISSN 2296-861X. E-ISSN 2296-861X
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LX22NPO5101
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) StrategieAV21/19
    Program: StrategieAV
    Institucionální podpora: RVO:68378025 ; RVO:68145535
    Klíčová slova: Agri-food value chains * alternative food networks * COVID-19 * food self-provisioning * food behavior * resilience
    Obor OECD: Sociology; Environmental sciences (social aspects) (UGN-S)
    Impakt faktor: 5, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2024.1327308/full
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0350476
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    J_Vavra a kol_An insight into market_Front Nutr_2024_CC-BY.pdf4979.4 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.