Košík

  1. 1.
    0581912 - ÚMCH 2025 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Urbanová, Martina - Macků, Jan - Kubová, K. - Vyslouzil, J. - Muselík, J. - Šlouf, Miroslav - Šeděnková, Ivana - Kočková, Olga - Janisova, Larisa - Masek, J. - Mašková, E. - Novobilský, A. - Parenicova, M. - Konefal, Rafal - Czernek, Jiří - Vetchy, D. - Pavelková, M. - Brus, Jiří
    Structure, dynamics, and functional properties of hybrid alginate-pectin gels dually crosslinked by Ca2+ and Zn2+ ions designed as a delivery device for self-emulsifying systems for lipophilic phytotherapeutics.
    Food Hydrocolloids. Roč. 150, May (2024), č. článku 109693. ISSN 0268-005X. E-ISSN 1873-7137
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA22-03187S
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: alginate-pectin gels * dual crosslinking * structure
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 10.7, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0268005X23012390?via%3Dihub
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0350060
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.