Košík

  1. 1.
    0578275 - MBÚ 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Kotík, Michael - Kulik, Natalia - Valentová, Kateřina
    Flavonoids as Aglycones in Retaining Glycosidase-Catalyzed Reactions: Prospects for Green Chemistry.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 71, č. 41 (2023), s. 14890-14910. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00091S; GA ČR(CZ) GA23-04655S
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: carnation dianthus-caryophyllus * hydrolyzing beta-glucosidase * active-site mutants * isoflavone-glycosides * substrate-specificity * crystal-structure * enzymatic deglycosylation * thermotoga-neapolitana * aspergillus-oryzae * ms/ms method * Glycoside hydrolase * Hydrolysis * Transglycosylation * Glycosyl donor * Glycosynthase * Glucosidase * Rutinosidase
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 6.1, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://pubs.acs.org/doi/10.1021/acs.jafc.3c04389
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0347295
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.