Košík

  1. 1.
    0576045 - ÚŽFG 2024 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Nesvadbová, M. - Dziedzinská, Radka - Hulánkova, R. - Babák, V. - Králík, Petr
    Quantification of the percentage proportion of individual animal species in meat products by multiplex qPCR and digital PCR.
    Food Control. Roč. 154, DEC (2023), č. článku 110024. ISSN 0956-7135. E-ISSN 1873-7129
    Institucionální podpora: RVO:67985904
    Klíčová slova: qPCR * Quantification * Meat species content
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 6, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://asep.lib.cas.cz/arl-cav/cs/csg/?repo=crepo1&key=48941820897
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0345942
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.