Košík

  1. 1.
    0573556 - ÚVGZ 2024 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Kalinová Pexová, J. - Tříska, Jan - Hořejší, K.
    Comparison of the Main Constituents in Two Varieties of Proso Millet Using GC–MS.
    Foods. Roč. 12, č. 12 (2023), č. článku 2294. E-ISSN 2304-8158
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS IV - 90248
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: amino acid * carboxylic acid * atty acid * GC–MS * miliacin * proso millet * retinal * squalene * saccharide
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 5.2, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/12/12/2294
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0343985
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Pexova-kalinova-2023-Comparison-of-the-main-constituents.pdf8320.3 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.