Košík

  1. 1.
    0572458 - ÚŽFG 2024 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Killer, Jiří - Neužil Bunešová, V. - Modráčková, N. - Vlková, E. - Pechar, R. - Šplíchal, Igor
    Lactulose in combination with soybean lecithin has a cryoprotective effect on probiotic taxa of bifidobacteria and Lactobacillaceae.
    Letters in Applied Microbiology. Roč. 76, č. 2 (2023), č. článku ovad008. ISSN 0266-8254. E-ISSN 1472-765X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-03997S
    Institucionální podpora: RVO:67985904 ; RVO:61388971
    Klíčová slova: lactulose * lecithin * cryoprotective agents
    Obor OECD: Microbiology; Environmental biotechnology (MBU-M)
    Impakt faktor: 2.4, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://academic.oup.com/lambio/article/76/2/ovad008/6993074?login=true
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0343126
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.