Košík

  1. 1.
    0569164 - ÚVGZ 2023 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Soural, I. - Šnurkovič, P. - Balík, J. - Houška, M. - Novotná, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Magner, M. - Híc, P. - Jílek, L. - Thorová, K.
    Čokoláda s obsahem sulforafanu.
    [Chocolate containing sulforaphane.]
    Výživa a potraviny. Roč. 2022, č. 6 (2022), s. 26-28. ISSN 1211-846X
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1910264; GA MŠMT(CZ) EF16_019/0000797
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: broccoli * chocolate * sulforaphane * sensory
    Obor OECD: Food and beverages
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-6-2022/
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0340503
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.