Košík

  1. 1.
    0568968 - ÚSMH 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Šupová, Monika - Suchý, Tomáš - Chlup, H. - Štípek, J. - Žitný, R. - Landfeld, A. - Skočilas, J. - Žaloudková, Margit - Rýglová, Šárka - Braun, Martin - Štancl, J. - Houška, M.
    The comprehensive evaluation of two collagen gels used for sausage casing extrusion purposes: The role of the structural and mechanical properties.
    Journal of Food Engineering. Roč. 343, APR 2023 (2023), č. článku 111387. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA21-07851S
    Institucionální podpora: RVO:67985891
    Klíčová slova: collagen * casings * mechanical properties * rheology * structure
    Obor OECD: Thermodynamics
    Impakt faktor: 5.5, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2022.111387
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0342277
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.