Košík

  1. 1.
    0568344 - ÚOCHB 2023 RIV SG eng M - Část monografie knihy
    Štěpánová, Sille - Kašička, Václav
    Analysis of Peptides by Capillary Electromigration Methods.
    Capillary Electrophoresis in Food Analysis. Singapore: Bentham Science Publishers, 2022 - (Castro-Puyana, M.; Herrero, M.; Marina, L.), s. 109-146. Current and Future Developments in Food Science, 2. ISBN 978-981-5036-16-9
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-02597S
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: bioactive peptides * capillary electrophoresis * food analysis * peptides in foods
    Obor OECD: Analytical chemistry
    https://www.eurekaselect.com/chapter/17194
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0339669
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.