Košík

  1. 1.
    0567738 - FGÚ 2024 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Martínez-Ramírez, Felipe - Riečan, Martin - Čajka, Tomáš - Kuda, Ondřej
    Analysis of fatty acid esters of hydroxy fatty acids in edible mushrooms.
    LWT-Food Science and Technology. Roč. 173, 1 Jan (2023), č. článku 114311. ISSN 0023-6438. E-ISSN 1096-1127
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) LQ200111901
    Program: Prémie Lumina quaeruntur
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: chemotaxonomy * FAHFA * lipidomics * mushroom
    Obor OECD: Mycology
    Impakt faktor: 6, rok: 2022
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.114311
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0341654
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.