Košík

  1. 1.
    0564223 - MÚA 2023 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Franc, Martin
    Socialist Luxury on a Fork. Haute Cuisine in Czechoslovakia, 1948–1969.
    Soudobé dějiny. Roč. 28, č. 3 (2021), s. 619-647, 815-816. ISSN 1210-7050
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-17501S
    Institucionální podpora: RVO:67985921
    Klíčová slova: Czechoslovakia, 1948-1969 * state socialism * gastronomy
    Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
    Způsob publikování: Open access
    https://doi.org/10.51134/sod.2021.049
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0335933
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.