Košík

  1. 1.
    0563300 - ÚVGZ 2023 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Novotný, L. - Tříska, Jan - Novotná, P. - Houška, M.
    Protivirová ochrana s využitím složek zázvoru a brukvovité zeleniny.
    [Antiviral protection using ingredients of ginger and cruciferous vegetables.]
    Výživa a potraviny. Roč. 2022, č. 5 (2022), s. 15-20. ISSN 1211-846X
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: ginger * 6-gingerol * 6-shogaol * sulforaphane * virus protection
    Obor OECD: Food and beverages
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-5-2022/
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0335298
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.