Košík

  1. 1.
    0558154 - ÚOCHB 2023 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Benešová, L. - Klouda, J. - Bláhová, E. - Nesměrák, K. - Kočovský, Pavel - Nádvorníková, J. - Barták, P. - Skopalová, J. - Schwarzová-Pecková, K.
    Non-enzymatic electrochemical determination of cholesterol in dairy products on boron-doped diamond electrode.
    Food Chemistry. Roč. 393, November (2022), č. článku 133278. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Institucionální podpora: RVO:61388963
    Klíčová slova: boron-doped diamond * cholesterol * dairy products * differential pulse voltammetry * GC-MS * oxidation
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 8.8, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2022.133278
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0331951
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.