Košík

  1. 1.
    0556673 - ÚFCH JH 2023 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Dalsvåg, H. - Cropotova, J. - Jambrak, A. R. - Janči, T. - Španěl, Patrik - Dryahina, Kseniya - Smith, David - Rustad, T.
    Mass Spectrometric Quantification of Volatile Compounds Released by Fresh Atlantic Salmon Stored at 4 °c under Modified Atmosphere Packaging and Vacuum Packaging for up to 16 Days.
    ACS Food Science and Technology. Roč. 2, č. 3 (2022), s. 400-414. E-ISSN 2692-1944
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-12902S
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: Atlantic salmon * dill * map * oregano * sift-ms * volatiles
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 2.3, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0330785
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0556673.pdf02.2 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.