Košík

  1. 1.
    0552182 - ÚIACH 2023 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Horká, Marie - Šalplachta, Jiří - Karásek, Pavel - Roth, Michal
    Sensitive identification of milk protein allergens using on-line combination of transient isotachophoresis/micellar electrokinetic chromatography and capillary isoelectric focusing in fused silica capillary with roughened part.
    Food Chemistry. Roč. 377, MAY (2022), č. článku 131986. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00742S; GA MV(CZ) VI04000062
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: capillary electrophoretic methods * adhesion of milk protein allergens
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 8.8, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0327320
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0552182.pdf34.1 MBAutorský preprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.