Košík

  1. 1.
    0548362 - MÚA 2022 RIV GB eng M - Část monografie knihy
    Franc, Martin
    Full shelves of memories: Sensory memory of food and nutrition in the Czech lands before 1989.
    Food History. A Feast of the Senses in Europe, 1750 to the Present. London: Routledge, 2021 - (Vabre, S.; Bruegel, M.; Atkins, P.), s. 145-156. Routledge Studies in Modern History. ISBN 978-0-367-51558-4
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA20-17501S
    Institucionální podpora: RVO:67985921
    Klíčová slova: history before 1989 * food * senses
    Obor OECD: History (history of science and technology to be 6.3, history of specific sciences to be under the respective headings)
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0324416
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.