Košík

  1. 1.
    0547738 - MBÚ 2022 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Dasková, N. - Heczková, M. - Modos, I. - Videnská, P. - Šplíchalová, P. - Pelantová, Helena - Kuzma, Marek - Gojda, J. - Cahová, M.
    Determination of Butyrate Synthesis Capacity in Gut Microbiota: Quantification of but Gene Abundance by qPCR in Fecal Samples.
    Biomolecules. Roč. 11, č. 9 (2021), č. článku 1303. E-ISSN 2218-273X
    Grant CEP: GA MZd(CZ) NV18-01-00040
    Výzkumná infrastruktura: RECETOX RI - 90121
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: chain fatty-acids * dietary fiber * metabolites * bacteria * expression * metagenome * health * impact * gut microbiota * butyrate * functional capacity
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 6.064, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2218-273X/11/9/1303
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0323918
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.