Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. 1.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  2. 2.
    0545905 - ÚEB 2022 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Langhansová, Lenka - Pumprová, Karolína - Haisel, Daniel - Ekrt, L. - Pavičić, Antonio - Zajíčková, M. - Vaněk, Tomáš - Dvořáková, Marcela
    European ferns as rich sources of antioxidants in the human diet.
    Food Chemistry. Roč. 356, SEP 15 (2021), č. článku 129637. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LTC17035
    Grant ostatní: OPPK(XE) CZ.2.16/3.1.00/21519
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Antioxidant capacity * Carotenoids * Ferns * Lutein * Monilophytes * Nutrition * Phenols
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 9.231, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    http://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129637
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0322522
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2021_Langhansova_Food Chemistry_129637.PDF1647.5 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.