Košík

  1. 1.
    0545736 - ÚSMH 2022 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Rýglová, Šárka - Braun, Martin - Hříbal, Miloň - Suchý, Tomáš - Vöröš, Dominik
    The proportion of the key components analysed in collagen-based isolates from fish and mammalian tissues processed by different protocols.
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 103, October (2021), č. článku 104059. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    Grant CEP: GA MZd(CZ) NV19-02-00068
    Institucionální podpora: RVO:67985891
    Klíčová slova: Collagen * Processing * Composition * Characterisation * Hydroxyproline * Lipids * Glycosaminoglycans
    Obor OECD: Bioproducts (products that are manufactured using biological material as feedstock) biomaterials, bioplastics, biofuels, bioderived bulk and fine chemicals, bio-derived novel materials
    Impakt faktor: 4.520, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0889157521002593?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0322415
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.