Košík

  1. 1.
    0543712 - ÚVGZ 2022 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Piacentini, K. C. - Běláková, S. - Rocha, L. O. - Savi, G. D. - Benešová, K. - Pernica, M. - Hartman, I. - Čáslavský, Josef - Bosko, R. - Correa, B.
    Gushing phenomenon and gene Hyd5 from Fusarium species in barley samples from Brazil.
    Kvasný průmysl. Roč. 67, č. 2 (2021), s. 435-441. E-ISSN 2570-8619
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: fungal hydrophobins * natural occurrence * wheat grains * deoxynivalenol * graminearum * culmorum * spp. * l. * barley * beer * Hyd5 * gushing * quality
    Obor OECD: Food and beverages
    Způsob publikování: Open access
    https://kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/239
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0320885
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.