Košík

  1. 1.
    0542553 - ÚVGZ 2022 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Ny, V. - Houška, M. - Pavela, R. - Tříska, Jan
    Potential benefits of incorporating Astragalus membranaceus into the diet of people undergoing disease treatment: An overview.
    Journal of Functional Foods. Roč. 77, FEB (2021), č. článku 104339. ISSN 1756-4646. E-ISSN 2214-9414
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QK1910103
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS III - 90123
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: Antioxidants * Astragalus membranaceus * Functional food * Organoleptic * Pharmaceuticals * Phytochemicals
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 5.223, rok: 2021
    Způsob publikování: Open access
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464620305636?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0319939
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.