Košík

  1. 1.
    0542165 - ÚIACH 2022 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Burdějová, Lenka - Duša, Filip - Strouhalová, Dana - Moravcová, Dana - Karásek, Pavel
    Pressurized Water Extraction as a Tool for Rapid and Efficient Isolation of Proteins from Almonds.
    Food Analytical Methods. Roč. 14, č. 9 (2021), s. 1953-1963. ISSN 1936-9751. E-ISSN 1936-976X
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00742S
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: protein * extraction * pressurized water
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 3.498, rok: 2021
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0319641
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0542165_IR.pdf31.4 MBAutorský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.